Επιχειρείν

Εκδηλώσεις, Συνέδρια, Ημερίδες, Βραβεύσεις

Event Info

14:00 –16:00
16 Σεπτεμβρίου 2018
Αίθουσα Θεάτρου Δημάρχου ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΦΑΡΜΑΚΗ

Στην ημερίδα, ειδικοί του κλάδου της φέτας θα δώσουν συμβουλές στους νέους επιχειρηματίες για τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να γίνουν παραγωγοί φέτας ή γαλακτοπαραγωγοί. Ο στόχος της ημερίδας είναι να κινητοποιήσει τους νέους επιχειρηματίες στην παραγωγή και διάθεση γαλακτοκομικών προϊόντων και της φέτας.

Πιο συγκεκριμένα θα παρουσιαστούν οι παγκόσμιες τάσεις, η ανάλυση των αγορών φέτας, οι χρηματοδοτήσεις νέων επιχειρήσεων από Κρατικές η Ευρωπαϊκές ενισχύσεις, καθώς και εκπαιδευτικά  προγράμματα για την παραγωγή της φέτας & του γάλακτος.

Πρόγραμμα ημερίδας:

  • «Διεθνείς τάσεις στην αγορά τυροκομικών», Εκπρόσωπος της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής Θεσσαλονίκης
  • «Παγκόσμιες τάσεις στην αγορά γαλακτοκομικών», η κα Αλεξάνδρα Μέγα, Διευθύντριας της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων  
  • «Σύγχρονα χρηματοδοτικά εργαλεία για τον πρωτογενή τομέα», ο κ. Χρήστος Πανάγιος,   Περιφερειακός Διευθυντής Τράπεζα Πειραιώς
  • «Πώς μπορεί κάποιος να γίνει γαλακτοπαραγωγός», ο κ. Γιώργος Σδάνης,  εκπρόσωπος από τον Συνεταιρισμό ΘΕΣγάλα
  • «Αναπτυξιακά χρηματοδοτικά εργαλεία για νέους παραγωγούς» κ. Κωνσταντίνος Αγοραστός, Περιφερειάρχης Θεσσαλίας
  • «Αναπτυξιακά χρηματοδοτικά εργαλεία για νέους παραγωγούς», Εκπρόσωπος από τη Διαχειριστική Αρχή του Υπουργείου Γεωργίας 

 

Χορηγός Εκδήλωσης: